Altijd in beweging
/

van nu naar beter

 

Bij Fysio- en manuele therapie Lagrand werken we graag met u samen om een optimaal herstel te bereiken. Onze medewerkers hebben allemaal hun eigen kennis en interessegebieden, maar één ding hebben ze gemeen: een passie voor beweging en het herstel van onze patiënten. Hieronder stellen we graag onze diverse teamleden aan u voor:


Raoul Lagrand, eigenaar, fysio- en manueeltherapeut MSc.

Raoul is al sinds 1995 eigenaar van Fysio- en manuele therapie Lagrand. Met een gedreven en gepassioneerde houding in zijn vak, begeleidt hij mensen naar een gezonde leefstijl. Hij werkt op verschillende locaties, waaronder Bergschenhoek. Raoul heeft zich gespecialiseerd in manuele therapie, medische trainingstherapie, revalidatie, bedrijfsfysiotherapie, sportspecifieke en fit tests, personal training en coaching, chronische pijnklachten en begeleiding bij een gezonde leefstijl.


Yvonne Lagrand, eigenaar en fysiotherapeut
Ook Yvonne is al sinds 1995 eigenaar van Fysio- en manuele therapie Lagrand. Ze werkt graag samen met haar patiënten om optimale behandelresultaten te bereiken. Naast haar werk op locatie Rendiermos in Bergschenhoek, is ze ook actief bij DC klinieken, een gespecialiseerd behandelcentrum gericht op chronische nek- en rugklachten. Haar specialisaties omvatten longrevalidatie, chronische pijnrevalidatie, stabiliteitstraining en begeleiding bij een gezonde leefstijl.


Atty van der Ham - Fysiotherapeut
Atty is werkzaam in de praktijk op de locatie MyLife in Berkel en Rodenrijs. Haar specialisaties omvatten sportfysiotherapie, medische trainingstherapie, longrevalidatie, rug- en bekkenklachten, stabiliteitstraining, en pre- en postoperatieve revalidatie.


Mike Willems - Fysio- en manueeltherapeut MSc.
Mike werkt op verschillende locaties, waaronder Rotterdam Alexander, Optimal Care Rotterdam (Notaris Kruytstraat in Bergschenhoek) en de Verzetstraat. Hij heeft ervaring en specialisaties op het gebied van chronische pijnklachten, lage rugklachten, nekklachten, medische trainingstherapie en stabiliteitstraining.


Dewi de Bruin - Fysiotherapeut
Dewi heeft haar opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond in juli 2017 en heeft daarvoor de dansacademie gevolgd. Ze oriënteert zich momenteel op verschillende mogelijkheden voor haar masteropleiding, om zo een goede keuze te maken. Dewi werkt op de locaties Rendiermos in Bergschenhoek en MyLife in Berkel en Rodenrijs.


Dani Lodder - Fysiotherapeut
Dani is werkzaam bij DC Klinieken, waar hij zich bezighoudt met de revalidatie voor chronische rugpijn. Zijn expertise ligt op dit specifieke gebied.


Corinde van Es - Fysiotherapeut.
Corinde is eind 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut en werkt sindsdien bij Fysiotherapie Lagrand. Ze is actief op de locaties Rendiermos en MyLife en daarnaast ook werkzaam bij DC klinieken in Breda en Voorschoten.


Bij Fysio- en manuele therapie Lagrand werken we als een hecht team om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg ontvangt. Onze diverse expertise stelt ons in staat om een breed scala aan behandelingen en therapieën aan te bieden, zodat we aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen.
Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe onze toegewijde medewerkers u kunnen helpen bij uw herstel en het bereiken van een gezonde levensstijl.